vendredi 8 juin 2012

Přizpůsobení ikony ve Windows XP

Můj nový přítel Sue se mě zeptal, druhý den, jak upravit ikony na Windows XP, tak jsem myslel, že psát se všemi způsoby, jak změnit ikony, a to jak pomocí vestavěných metod a také s další software.

Změna Tento počítač, Dokumenty, Koš a ikony ručně

Klepněte pravým tlačítkem myši na plochu a zvolte Vlastnosti, poté na kartu Desktop, měli byste zvolit Desktop Vlastní tlačítka.

image

V dialogovém okně Desktop položky můžete vybrat jednu z ikon a klepněte na tlačítko Změnit ikonu.

Nyní stačí kliknout na tlačítko Procházet a vyberte soubor s ikonou podle toho, co byste raději.

Změna ikon pro konkrétní složky ručně

Můžete změnit ikonu pro mnoho složek klepnutím pravým tlačítkem myši na složku a vyberete Vlastnosti a potom klepnutím na tlačítko Změnit ikonu na kartě Vlastní.

Tato metoda funguje na základě písemné skrytý Desktop.ini soubor do složky, která bude obsahovat text takto:

[.ShellClassInfo]
IconFile =% SystemRoot% system32 SHELL32.DLL
IconIndex=20

Mohli byste vytvořit ručně, nebo upravit soubor, pokud si vyberete, namísto použití dialogů. Linka IconFile lze nastavit, aby ukazoval na vlastní ikonu souboru. Pokud jste ukázal. Souboru ICO, měli byste změnit IconIndex linky na 0 místo.

Všimněte si, že to není dostupná pro všechny složky, například nemůžete použít toto změnit ikonu složky Windows.

Použití iColorFolder Skiny přizpůsobit konkrétní složky snadno

Můžete použít již byla zkontrolována iColorFolder aplikace načíst barevné složky, které mohou být aplikovány na konkrétní složky. Můžete také nastavit výchozí složku, ikonu pomocí tohoto nástroje.

A nejen to, ale tento nástroj může být použit k nastavení výchozí ikonu pro jakýkoli typ souboru, nebo snadno změnit ikonu pro určité složky na jinou barvu, nebo úplně jinou ikonu.

Vlastní ikony složky ve Windows XP

Manuální nastavení určité ikony pro Vyměnitelná pohony

Můžete vytvořit nový soubor s názvem autorun.inf v kořenovém adresáři žádné flash nebo USB disk, a pak přidejte následující části je:

[autorun]
icon=autorun.ico

Všimněte si, že ikona souboru je nastavena na autorun.ico, což znamená, že pro tento soubor na práci, kterou bude muset přejmenovat na ikonu souboru a přidat ho do kořenového adresáře disku také:

Nejlepším řešením je, aby se oba tyto soubory skryté, takže nemusíte vidět. Klepněte pravým tlačítkem myši na soubory, vyberte položku Vlastnosti a poté zaškrtněte políčko "Skrytý", jak je uvedeno:

To není práce pro běžné pevné disky, jen pro ty, odnímatelné. Také si všimněte, že vlastní ikonu se zobrazí na každém počítači s Windows, který připojíte do vyměnitelné jednotky.

Změna ikony pro pravidelné typy souborů

Pokud chcete změnit ikonu pro všechny. Soubory TXT jste kterým se v okolí, můžete tak učinit tím, že půjdete do dalšího dialogu (vypadá, jako by mohli organizovány do jednoho místa)

Otevřete kopii systému Windows Explorer a poté vyberte položku Možnosti složky z nabídky Nástroje.

Vyberte kartu Typy souborů a poté zvolte typ souboru, který chcete změnit a klepněte na tlačítko Upřesnit.

V "Upravit typ souboru" dialogu můžete klepnutím na tlačítko Změnit ikonu a vyberte ikonu, stejně jako jste nahoře.

Existuje několik typů souborů, které vás nenechá změnit ikonu pomocí této metody ... Například byste neměli používat toto změnit ikonu složky nebo jednotky, jinak to bude zbláznit. (Nebo je to pro mě)

Změna ikony pro zástupce aplikací

Můžete přizpůsobit ikonu pro všechny ikony aplikací, ať už na start menu, rychlé spuštění, nebo desktop, klepnutím pravým tlačítkem myši na zástupce a položku Vlastnosti, pak použijte "Změnit ikonu" od kartu Zástupce.

Použití systému Windows Vista ikony na disku

Můžete také upravit ikony jednotek v systému Windows XP dát jim stejnou Vista sloupcový graf, který zobrazuje pod disku.

Získejte Vista ikony na disku v systému Windows XP

Změna speciální ikony, jako je ovládací panel, jednotek, složek, tiskáren, atd.

Pokud byste raději změnit všechny různé ikony na jednom místě, můžete použít freeware IconTweaker aplikace, která vám umožní přístup ke změnám prakticky libovolnou ikonu v systému Windows XP.

Klikněte na kole "ikony" ikonu na levé straně panelu, a pak můžete přizpůsobit některé z vestavěných ikony ... stačí kliknout na tlačítko Změnit.

A poté klepněte na tlačítko Otevřít a vyberte soubor s ikonou, kterou chcete použít.

Je tu mnohem více do této aplikace, například můžete použít k vytvoření téma, které byste mohli znovu přihlásit později ... nebo si můžete stáhnout ikon a použít je.

Stáhnout IconTweaker z icontweaker.com

Takže tam, kde mohu získat zdarma ikony?

Klíčovou věcí, které chcete vzít v úvahu při hledání ikon on-line je, že se vejdou do zip souboru a jsou ve formátu. ICO. Asi nejlepší, aby se zabránilo ikony balí. Exe soubory, pokud budete skenovat dobře jako první.

Zde je několik odkazů na nějaké dobré ikony, druhé dva odkazy jsou díky Scott, náš moderátor a notoricky známé téma Tweaker.

WinCustomize Ikony

IconFactory Ikony

VistaIcons.com

Dokonce si můžete vyhledávat Deviantart.com ikon XP

Jakmile si stáhnete ikony, třeba je uložit do jedné složky, že nebudete pohybovat kdekoli. Dobrou úroveň by bylo, aby složku s názvem něco jako "ikony" uvnitř složce Dokumenty, a pak dal všechny ikony na tam. Tímto způsobem nebudete pohybovat, a pak se šroubem svůj vlastní ikony.

Budu mít zájem slyšet vaše myšlenky a další triky v komentářích.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire